6 Mayıs 2024

Keskin: Düzcemize Hayırlı Olsun

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Ve Milletvekilliği Seçimlerini Değerlendirdi. Keskin, Düzcede Yaşanan Yeniden Oy Sayım Sürecinden Sonra Oluşan Tabloda, Düzceye Hizmet Yolunda Cumhur İttifakının Bakan Faruk Özlü Liderliğinde Büyük İşler Başaracağına İnandığını Kaydetti.

05 Temmuz 2018 Perşembe 16:34
407 Okunma
Keskin: Düzcemize Hayırlı Olsun

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 24 Haziran seçimlerinin kesin olmayan sonuçların Düzcede yeniden sayım sürecinden sonra kesinleşmesinden sonra yazılı açıklama yaptı. 16 Nisan referandumunun kabul edilmesiyle birlikte Türkiyenin yeni bir döneme girdiğini ve 24 Haziran seçimleri ile de Türkiyenin şahlanması için milletin iradesine başvurulduğunu kaydeden Keskin, Türkiyenin ilk Başkanı olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanı yapacağız dedik. Bunu da milletimizin feraseti ve desteği ile başardık. Her şeyden önce demokrasi kazandı. Milletimiz kazandı. Türkiyemiz kazandı. Türkiye Cumhuriyetinin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemizin büyük bir atılım ve şahlanış dönemine gireceğinden kimsenin şüphesi olmasın.
Türkiyenin her yerinde demokrasi şöleni halinde yaşanan seçimlerde Düzcemizde de milletin iradesinin sandığa yansıması için hukuk kuralları içinde yapılan itirazların Genel Merkezimiz ile istişareler sonucunda yaptığımızı bir kez daha kamuoyu ile paylaşmakta fayda görüyorum. 16 yıl önce milletimizle çıktığımız bu kutlu yolda, her zaman milletimize güvendik ve onlara sırtımızı dayadık. Bu seçimlerde yaşanan tablodan da yine sırtımızı dayadığımız milletimizin bize verdiği mesajı çok iyi aldık. Oluşan tabloyu enine boyuna masaya yatıracağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın.
AK Parti Düzce teşkilatları olarak gece gündüz her seçimde olduğu gibi büyük bir özveri ve gayretle çalıştık. İlçelerimizden, beldelerimize, mahalle teşkilatlarımıza kadar yeni sistemi ve sistemin getirilerini anlattık. Kapı kapı gezdik. Girmediğimiz mahalle, köy kalmadı. Sıkmadık el bırakmadık. Bir olduk, birlik olduk ve diri olduk. Bu süreçte canla başla çalışan AK Parti teşkilatlarımla gurur duyuyorum. Bundan sonraki süreçte de yerel seçimlere çok iyi şekilde hazırlanacağız.
Yeni sistem ile birlikte oluşacak kabinede Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlünün de yeni kabine içinde olacağını düşünüyor ve inanıyoruz. Düzcemize Bakanımız ve milletvekillerimiz ile birlikte hizmet etme yolunda gayret ile çalışacağız.
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başta yüzde 52.6 oy oranı olarak milletin büyük teveccühünü alan Başkanımız Recep Tayyip Erdoğana, AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaza hizmet yolunda başarılar diliyor, tüm hemşerilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.