7 Mayıs 2024

Keskin Düzce Adayını Resmen Açıkladı

Düzce AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü.

23 Kasım 2018 Cuma 17:03
481 Okunma
Keskin Düzce Adayını Resmen Açıkladı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yerel seçimlerde adaylarının netlik kazandığını açıkladı. Keskin, Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Faruk Özlünün bütün deneyimini ve çalışkanlığını Düzcemize aktararak şehrimize büyük bir kazanım sağlayacağından eminiz. Düzcemize hayırlı olsun dedi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 2019 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Düzce Belediye Başkanı adaylarının Dr. Faruk Özlü olduğunu açıkladı.
Keskin, yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi;
Günlerdir kamuoyunda merakla beklenen AK Partimizin Düzce Belediye Başkan Adayı, birikimleri ve müstesna kişiliğiyle teşkilatlarımızın ve Düzcemizin çok kıymetli değeri, bir önceki Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü olmuştur. Düzcemize, teşkilatımıza ve kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Faruk Özlünün bütün deneyimini ve çalışkanlığını Düzcemize aktararak şehrimize büyük bir kazanım sağlayacağından eminiz. AK Parti ailesi ve AK Parti Sevdalıları DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYEREK Sayın başkanımız Dr.Faruk Özlünün arkasında dimdik durarak büyük bir tarih yazacaktır. Düzcemize hayırlı olsun ifadesini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.