13 Mayıs 2024

Keskin Akçakocada Seçmenle Buluştu

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gündüz Düzcedeki Esnaf Ziyaretlerinin Ardından Akçakoca İlçesine Geçerek 3 Köyde Seçim Çalışmasına Katıldı.

10 Haziran 2018 Pazar 18:12
331 Okunma
Keskin Akçakocada Seçmenle Buluştu

İftar programında Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasının yemeğine katılan Keskin, Akçakoca ilçe Başkanı Dergah Akça ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici teşkilat üyeleri ile birlikte Akçakocanın en uzak köylerinden olan Hemşin köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özellikle yol sorunun gündeme geldiği görüşmede Keskin, yol ile ilgili bütçenin hazırlandığını belirterek kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

Ardından tarihi Hemşin Camiinde teravih namazını kılan Keskin, cemaat ile namaz sonrası hasbıhal etti. Aktaş ve Arabacı köylerine de giden AK Parti heyeti fındık ile ilgili sorulara cevap verdi. Keskin ve Akçakoca heyetinin gittiği köylerde vatandaşların gösterdiği teveccüh heyeti memnun etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.