19 Nisan 2024

KEŞİR"CUMHURİYET,MİLLETİMİZİN TARİHİNDEKİ EN ÖNEMLİ GURUR TABLOLARINDAN BİRİDİR

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir Cumhuriyet, işgalin ardından aziz milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, serpilip ulu bir çınar olmasının başlangıcı olmuştur.

28 Ekim 2021 Perşembe 17:30
303 Okunma
KEŞİR

Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
 Selçuklu'dan Osmanlı'ya ve oradan genç Türkiye Cumhuriyeti'ne devredilen büyük yolculuğumuzda, Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururu içinde bütün Düzceli hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.