7 Mayıs 2024

Keşir, İki İlçede Sistemi Anlattı

Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Başbakan Binali Yıldırımın Düzce Mitinginden Sonra Seçim Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Etti. Keşir, Bir Yandan İlçeleri Ziyaret Ederken Bir Yandan Da Geçmiş Olsun Ve Taziye Ziyaretleri Yaptı.

04 Haziran 2018 Pazartesi 13:07
343 Okunma
Keşir, İki İlçede Sistemi Anlattı

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 24 Haziran seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Düzce mitingi sonrasında Gürcüçiftlik köyüne geçen Keşir ve beraberinde AK Parti heyeti, Çakırlar köyü muhtarlığında köy sakinleri ile hasbıhal etti. Tokuşlar köyüne de geçen Keşir, Gümüşova ve Cumayeri ilçelerinde hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunmayı ihmal etmedi.

Güne Cumayeri ilçesinin esnaflarını tek tek ziyaret ederek başlayan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, orucunu Çamlıpınar köyünde vatandaşlarla birlikte açtı. Iğdır köyüne geçen Keşir, vatandaşlara yeni sistemi anlattı. Cumayeri ve Gümüşova ilçelerinde İlçe Başkanları Musa Birdal ve Cihal Ünal tarafından karşılanan Milletvekili Ayşe Keşire her iki ilçede de büyük ilgi ve destek olduğu gözlendi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.