6 Mayıs 2024

Keşir, Gece-gündüz Sahada

Ak Parti Düzce Milletvekili Ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, Durmadan Yorulmadan Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor.

31 Mayıs 2018 Perşembe 11:12
369 Okunma
Keşir, Gece-gündüz Sahada

STKla ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ve köylerde de vatandaşlarla bir araya gelen Keşir, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor.
24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde kampanya sürecinde gece gündüz çalışmalarını yapan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, STK ziyaretleri ve mahalle ziyaretleri yapıyor.

STK ziyaretleri kapsamında Orman Muhafaza Memurları Derneği, Muharip Gaziler Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, Ağa Mahallesi Kalkındırma Derneği, Ağa Mahallesi Kalkındırma Derneği, Beyaz Ay Derneği, Düzce Roman Derneği ve Ensar Vakfına ziyaretler yapan Keşir ve beraberindeki AK Parti heyeti, dernek ve vakıfların talep ve sorunlarının Ankarada takipçisi olduklarını ve bundan sonraki süreçte de olacaklarını kaydetti.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, akşam programlarında ise Gündolaması, Gümüşpınar, Altınpınar köyleri ve Ağa mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Keşir, köylerde ve mahallelerde 24 Haziran seçimlerinde her zamankinden daha fazla destek istediklerini kaydetti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.