6 Mayıs 2024

Kent Meydanında Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe Ziyaretleri Kapsamında Gölyaka İlçesine Ziyarette Bulunarak Hem Vatandaşlarla Hem De Teşkilatlarla Bir Araya Gelerek İstişarelerde Bulundu.

05 Temmuz 2018 Perşembe 15:08
356 Okunma
Kent Meydanında Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ziyaretlerine Gölyakada devam etti. Gölyaka ilçesinde ilk olarak ilçe teşkilatına geçen Keskini İlçe Başkanı Fazlı Koç ve teşkilat üyeleri karşıladı.

Gölyaka İlçe teşkilatına 24 Haziran seçimlerinin ardından yapılması gerekenleri anlatan Keskin, Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de canla başla çalıştınız. Türkiye genelinde olduğu gibi Düzcede de genel bir düşüş yaşadık. Bu durumu iyi gözlemlemek ve incelemek zorundayız. Siyasette inişli çıkışlı dönemler olabilir. Biz muhasebemizi iyi yaparak yerel seçimlerde en iyi sonuçları almak için şimdiden itibaren çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatlar olarak eksikliklerimizi tamamlayarak bir olarak, birlik ve beraberlik içinde olacağız. Fitneden uzak duracağız ve ilimize nasıl hizmet edebiliriz diye çalışacağız diye konuştu.

"Belediye ve Kaymakamlığı Ziyaret Etti"
Gölyaka İlçe teşkilatının ardından Belediye Başkanlığına geçen Keskin ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Bekir Akbulut ile ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanlığının ardından Gölyaka Kaymakamı Adem Keleşi makamında ziyaret etti.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gölyakadaki esnafları ve çay bahçelerini de gezerek tek tek vatandaşların ellerini sıktı, hallerini hatırlarını sordu.

"Şehit Ailesini Unutmadı"
Geçtiğimiz hafta ilçenin şehit vermesi üzerine şehit Erdem Ayın ailesine de ziyarette bulunan Keskin, ailenin yaşadığı acıya ortak oldu.
Şehit ailesine yeniden taziyede bulunduktan sonra kent merkezinde vatandaşlarla ve muhtarlarla oturan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe Başkanı Fazlı Koç ve teşkilat üyeleri, vatandaşların sorularını yanıtladı. Keskin, özellikle yol ile ilgili gelen soruları, daha önce söyledikleri gibi 2019 yılına kadar asfaltsız yolun kalmayacağını yineledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.