12 Eylül 2025

Kaynaşlı Ve Köylerde Ak Partiye Destek İstedi

Ak Parti Düzce Birinci Sıra Milletvekili Adayı Fahri Çakır, Seçim Çalışmaları Kapsamında Gündüz Kaynaşlı İlçesinde Akşam İse Köylerde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

07 Haziran 2018 Perşembe 15:19
425 Okunma
Kaynaşlı Ve Köylerde Ak Partiye Destek İstedi

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fahri Çakır, Kaynaşlı ilçesinde esnaflarla bir araya geldi. Gündüz programına Kaynaşlı İlçe Başkanlığına ziyaret ile başlayan Çakır, ardından esnaf ziyareti yaptı. Şehir içindeki esnafları ve sanayi esnaflarıyla hasbihal eden Fahri Çakır, AK Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana destek istedi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fahri Çakır ve beraberindeki heyet ardından Düzcede Akyazı, Nasırlı ve Nuhlar köylerinde vatandaşların sorularını yanıtladı. Çakır, Düzce Üniversitesinin iftar programına katılarak öğretim üyeleri ile orucunu açtı.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan

TÜM YAZARLAR

  1. Mehmet Sönmezoğlu
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.