6 Mayıs 2024

Kaynaşlı Ve Köylerde Ak Partiye Destek İstedi

Ak Parti Düzce Birinci Sıra Milletvekili Adayı Fahri Çakır, Seçim Çalışmaları Kapsamında Gündüz Kaynaşlı İlçesinde Akşam İse Köylerde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

07 Haziran 2018 Perşembe 15:19
350 Okunma
Kaynaşlı Ve Köylerde Ak Partiye Destek İstedi

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fahri Çakır, Kaynaşlı ilçesinde esnaflarla bir araya geldi. Gündüz programına Kaynaşlı İlçe Başkanlığına ziyaret ile başlayan Çakır, ardından esnaf ziyareti yaptı. Şehir içindeki esnafları ve sanayi esnaflarıyla hasbihal eden Fahri Çakır, AK Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana destek istedi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fahri Çakır ve beraberindeki heyet ardından Düzcede Akyazı, Nasırlı ve Nuhlar köylerinde vatandaşların sorularını yanıtladı. Çakır, Düzce Üniversitesinin iftar programına katılarak öğretim üyeleri ile orucunu açtı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.