20 Haziran 2025

Kayıtlar 20 Mayıs’ta başlıyor

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, bu yıl da Vakıflar Genel Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek.

15 Mayıs 2025 Perşembe 21:45
81 Okunma
Kayıtlar 20 Mayıs’ta başlıyor

6-12 yaş aralığındaki çocukları kapsayan etkinlik için ön kayıtlar 20 Mayıs 2025 Salı günü başlayacak. 
Toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlayan sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Düzce Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığıyla bu yılki sünnet organizasyonunu da hijyenik koşullarda ve uzman doktorlar eşliğinde gerçekleştirecek.

KONTENJANLAR SINIRLI, BAŞVURULARDA ÖNCELİK ÖN KAYITLARDA
Etkinliğe katılım kontenjanla sınırlı olduğu için ön kayıt yaptırmak isteyen ailelerin erken başvuruda bulunmaları önem taşıyor. Başvurular ilk gelen öncelikli esasına göre değerlendirilecek.

Sünnet şöleni hakkında detaylı bilgi almak veya ön kayıt işlemlerini yaptırmak isteyenler, Düzce Belediyesi Bahçeşehir bölgesindeki Ek Hizmet Binası’nda yer alan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurabilir ya da 0 380 523 01 58 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Etkinliğin tam tarihi ise önümüzdeki günlerde Düzce Belediyesi tarafından kamuoyuyla paylaşılacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.