19 Nisan 2024

Karaca: Resmi İlan Zammı Yerel Basına Nefes Aldırdı

Anadolu Basınının 2 Yıldır Beklediği Resmi İlan Zammı Bakanlar Kurulunda Onaylandı. Sütun Santimi 10.40 Olan Resmi İlan Fiyatı 12.50 Tl Ye Yükseltildi.

29 Mart 2018 Perşembe 20:18
356 Okunma
Karaca: Resmi İlan Zammı  Yerel Basına Nefes Aldırdı

TGFDEN AÇIKLAMA GELDİ Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Karacada yaptığı değerlendirmede 1 Nisandan itibaren geçerli olacak zammın yerel basına bir nebze nefes aldıracağını belirterek, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğluna, destek veren bakanlara, milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
TGF Genel Başkanı Karacanın açıklaması şöyle:
Resmi ilan ve reklam fiyatlarına 2 yıldır zam yapılmıyordu. Yaklaşık 2 yıl önce yapılan zam da Bakanlar Kurulunun onayını bekliyordu. Bu zam oranı yetersiz olmasına rağmen ekonomik açıdan gerçekten çok zor bir süreçten geçen Anadolu gazeteleri için son derece önemliydi. Bakanlar Kurulu tarafından geç de olsa onaylanması ve resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmesi memnuniyet vericidir. Sütun santimi 10.40 olan Resmi ilan fiyatı 12.50 TLye yükseltilmiş ve Anadolu basını bir nebze olsun nefes almıştır.1 Nisandan itibaren geçerli olacak olan yeni resmi ilan zammı, adeta can çekişen yerel basına az da olsa umut olmuştur. Bu zammın bundan böyle her yıl aksatılmadan yapılmasını beklemekteyiz. Bu süreçte yakın ilgi ve desteğini gördüğümüz Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğluna, bakanlara, milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.