25 Nisan 2024

KAR TEMİZLİK ÇALIŞMASINA ENGEL OLMADI

Hafta sonu yağan yoğun kar yağışı Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını sekteye uğratmadı. Kar yağışı sonrasında mesai mefhumu gözetmeden çalışan ekipler, şehrin muhtelif yerlerinde biriken çöp ve atıkları titizlikle temizliyor.

22 Ocak 2021 Cuma 07:45
272 Okunma
KAR TEMİZLİK ÇALIŞMASINA ENGEL OLMADI

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı sonrasında yoğun çalışma temposunu daha da arttırdı.

Düzcelilerin daha temiz ve ferah bir şehirde yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, kar yağışı sonrasında yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukların önüne geçmek için yoğun çaba sarf ediyor. 

7 gün 24 saat esasına göre çalışan ekipler, olumsuz hava koşullarına rağmen şehir genelinde çöp toplama, cadde ve sokak süpürme, alan temizliği (dere yatakları, pazar yeri temizliği vb.), moloz kaldırma, karla mücadele, cadde ve sokak yıkamalarına da destek vererek temiz bir Düzce için mesai harcıyor. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.