25 Nisan 2024

Kapoğlu"Önümüzdeki Kurban Bayramında Kuçaklaşmak Temennimizdir"

Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, Ramazan ayını tamamlayarak bizleri Ramazan Bayramına ulaştıran rabbimize sonsuz edalar ederek tüm islam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.

23 Mayıs 2020 Cumartesi 21:30
411 Okunma
Kapoğlu

Ramazan-ı Şerifi bir kez daha  yaşama fırsatı veren Rabbimize şükürler olsun. Arzu ederdik ki; Bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım. Fakat riskler gözönune alındığında Bayramı evlerimizde geçirmemizin daha uygun olacağına karar verilmiştir.
İnşaallah önümüzdeki Kurban Bayramında kucaklaşmak temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle hep bir arada, sevgi dolu huzurlu bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınızı tebrik eder, sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.