18 Mayıs 2024

KANSER FARKINDALIĞI İÇİN EĞİTİM VERİLDİ

Personele kanserden krunma ve erken teşhis anlatldı

29 Mart 2023 Çarşamba 17:00
105 Okunma
 KANSER FARKINDALIĞI İÇİN EĞİTİM VERİLDİ

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki kadın personel için Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi.
Düzce Belediyesi hizmet içi eğitimlerin yanı sıra, çeşitli konularda farkındalığı artırmak amacıyla personeline eğitim organizasyonlarını sürdürüyor.

İl Sağlık Müdürlüğü, Belmek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen eğitim çalışmasında sağlık ekipleri, Rahim Ağzı Kanseri hakkında bilgiler aktardı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü kadın personelinin katıldığı eğitimlerde hastalığın nedenleri, erken teşhisin önemi ve tedavi süreçleri hakkında bilgiler paylaşıldı. 

Aziziye Belmek binası dersliklerinde düzenlenen eğitimler,  çalışanlaın bilgilendirilmesi amacıyla düzenli periyotlarla planlanmaya devam edecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.