13 Mayıs 2024

Kadir Gecesi Dualarla İdrak Edildi

Düzce Belediyesi Tarafından Düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Hazırlanan Özel Programla Kadir Gecesi, Sabaha Kadar Edilen Dualarla İdrak Edildi.

11 Haziran 2018 Pazartesi 13:55
341 Okunma
 Kadir Gecesi Dualarla İdrak Edildi

Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir gecesi dün gece idrak edildi. Cedidiye camiinde binlerce Düzceli birlikte namaz kıldı, eller semaya birlikte açıldı. Cedidiye camii bahçesi beklide tarihinde ilk kez böyle bir kalabalığa tanıklık etti. Yüzlerce Düzcelinin caminin bahçesinde oluşturduğu görüntü manevi duyguların kabarmasına vesile oldu.

Düzce Belediyesinin belediye meydanında hazırladığı Kadir Gecesi özel programına belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ak Parti Milletvekili Adayları Fahri çakır, Numan Çabuk, İl Başkanı Hikmet Keskin, MHP Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan ile belediye başkanları ve teşkilat üyeleri de katıldı.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayın çağrısı ile belediye meydanında düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı ve sahur davetinde bir araya gelen vatandaşlar sabah namazına kadar hep birlikte dualar etti.
Kadir Gecesi özel programı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ay ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek halkımızın böyle anlara ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içinde mübarek Kadir Gecemizi idrak ediyoruz.Böyle önemli bir gecede ailemiz, Düzce miz, ülkemiz ve milletimiz için dualar etmeliyiz dedi.

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kadir Gecesinin huzur ve barış getirmesini dilerken, İslam aleminde akan kanın da durmasını temenni etti. Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Fahri Çakır, tüm Düzcelilerin Kadir Gecesini kutlarken, bu mübarek gecede ülkemizin, milletimizin selamete kavuşması için dua ettiğini söyledi. Milletvekili adayı Numan Çabuk ise, rabbim yolunu ayırmasın diye dua ettiğini söyledi.AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ramazan Bayramını da böyle ağız tadıyla kutlamayı temenni etti, ikinci bayramı da 24 haziran da yaşamayı diledi.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı İsa Şengüloğlu da, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.
Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar da, büyük coşkuyla bu manevi gecenin idrak edildiğini söyleyerek, tüm insanlığın kurtuluşu için dua atiğini dile getirdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.