28 Nisan 2024

İYİ Parti ve CHP Düzce'de Birlikte

Düzce’de “İYİ PARTİ-CHP Ortak Hareket ” Edecek.

28 Aralık 2018 Cuma 19:15
749 Okunma
İYİ Parti ve CHP Düzce'de Birlikte

İYİ Parti ve CHP Düzce İl Başkanları “Yerel Seçimde Ortak hareket etme” kararı aldı.Karar İYİ Parti İl başkanı Yunus Özay Er ve CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru’nun “ortak basın bildirisi “ ile tescillendi.
Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’in “şok istifasının” konuşulduğu günde CHP ve İYİ Parti Düzce İl Başkanları ortak bir basın açıklamasında bulundular.
“İşbirliği Kararı Aldık”
CHP Düzce İl başkanı İlhan Duru ve İYİ Parti Düzce İl başkanı Yunus Özay Er tarafından yapılan “ortak bildiri”de “Düzce’nin menfaatini kendi menfaatimizden üstün tutarak işbirliği kararı aldık”dediler.
Her iki parti il başkanının ortak bildirisinde özetle şöyle denildi: ”Düzce’nin, içerisinde hiçbir ayrıcalık ve eşitsizlik taşımayan herkesi birleştiren ve bütünleyen bir yönetim tarzı ile yönetilmesi ve amacı sadece Düzce’ye hizmet etmek, Düzce’nin sorunlarına çözüm üretmek olan bir kadro oluşturmak için;
Bugüne kadar memleketimizin hak ettiği hizmeti alması, ekonomik ve sosyal açıdan kalkınması, insanların eşit hak ve özgürlüklere kavuşması için;
CHP ve İYİ Parti olarak, kendi çıkarlarımızı bir kenara koyduk ve 31 Mart Mahalli Seçimler için birlikte hareket etme kararı aldık.Her iki il başkanının imzası ile yayınlanan ortak bildiri şu sözlerle tamamlandı: ”Derdi memleket olan tüm Düzceli dostlarımızın desteğini bekliyoruz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.