28 Mart 2024

İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er'in Mesajı

İyi Part Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs 2020 Salı 12:15
328 Okunma
İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er'in Mesajı

Er mesajında şunları söyledi; Anadolu´nun dört bir yandan işgal edildiği bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk´ün işgal altındaki vatan topraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek adına Samsun´a ayak bastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919´un 101. Yıldönümünü büyük gururla kutluyoruz.
Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir.
Geleceğimiz, umudumuz değerli gençler; Cumhuriyetin sağladığı kazanımların bilincinde olarak, Türkiye´nin uygarlık yolunda duraksamadan ilerleyebilmesinin en büyük güvencesisiniz.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs´ı geleceğimiz ve umudumuz olan siz gençliğe armağan etmiştir.
Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi  ve ebediyete intikal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve milletimizin bayramını kutluyorum"dedi.
19 Mayıs'a denk gelen Kadir gecesini de kutlayan Er, "Aynı zamanda meleklerin yeryüzünü kuşattığı, bin aydan daha hayırlı olan bir esenlik ve selam gecesi olan Kadir gecesinin de böyle bir güne denk gelmesi bu iki önemli günün önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
Milletimizin ve tüm İslâm âleminin Kur’an’ı Kerim’in  inmeye başladığı mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, İslam âleminin birliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Dualarınızda lütfen bizleri de hatırlayın” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.