26 Nisan 2024

ISIF’22 Uluslararası Buluş Yarışması’nda Düzce Üniversitesi Madalyalarıyla Adından Söz Ettirdi

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2022 kapsamında düzenlenen ISIF’22 Uluslararası Buluş Yarışması’nda Düzce Üniversitesi, 1 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak yarışmaya damgasını vurdu.

08 Eylül 2022 Perşembe 10:30
181 Okunma
ISIF’22 Uluslararası Buluş Yarışması’nda Düzce Üniversitesi Madalyalarıyla Adından Söz Ettirdi

Teknoloji yarışmalarındaki üstün başarıyla dikkat çeken Düzce Üniversitesi, yine katma değerli projeler üreterek ISIF’22’de 4 madalyanın sahibi oldu. 

Öğr. Gör. Dr. Emrah Yılmaz ve Rosa Cuellar Franca’nın  “Bor Katkılı Yeni Nesil Biyokompozit” çalışması altın madalya almaya hak kazandı. 

Doç. Dr. Mesut Yalçın, Doç. Dr. Çağlar Akçay, Prof. Dr. Aysun Pekşen ve Doç. Dr. Selim Şen’in “Pleurotus Ostreatus Mantarı Yetiştiriciliğinde Kullanıma Uygun Bir Kompost Bileşimi”; Öğr. Gör. Dr. Oğuzhan Kendirli’nin   “MADDTEST - Madde Kullanım Etkisini Ön Tanılama Sistemi” ile Arş. Gör. Dr. Fatih Şentürk, Prof. Dr. İsmail Cengiz Koçum, Melek İlayda Seyitoğlu ve Eda Şevval Aksan’ın  “RF Plazmada Gerçek Zamanlı Kütle Değişimi Ölçümü İçin Düşük Maliyetli Bir Cihaz” başlıklı çalışmaları ise gümüş madalya kazanma başarısı gösterdi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, yaptıkları özgün çalışmalarla madalya almaya hak kazanan akademisyenleri ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.