29 Mart 2024

İşbirliği Protokolleri İle Sürdürülebilir Kalkınmaya Destek Oluyor

Düzce Üniversitesi, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Ve İhtisaslaşması Programı Kapsamında Sektörün Önde Gelen Firmalarından anatolia Haramain İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti. İle İşbirliği Sözleşmesi İmzaladı.

01 Haziran 2018 Cuma 17:37
611 Okunma
 İşbirliği Protokolleri İle Sürdürülebilir Kalkınmaya Destek Oluyor

Rektörlük Makamında gerçekleşen işbirliği sözleşmesi imza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, Anatolia Haramain İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Şahinaz Aynural, firma yetkilileri ve öğretim üyeleri katıldı.

İşbirliği protokolü; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Anatolia Haramain İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. adına ise firma yetkilileri tarafından imzalandı.

Ulusal ve uluslararası alanlarda yapılacak işbirliğini ve taraflar arası sorumlulukları kapsayan protokoller ile taraflar arasında ortak Ar-Ge ve Ür-Ge projelerinin gerçekleştirilmesi, tedarikçiler tarafından ürünlerin tedarikinin sağlanması, tarafların sahip olduğu laboratuvar imkânlarının ortak kullanımının sağlanması, sektörde karşılaşılan sorunlara bilimsel çözüm yolları bulunması ve bölgesel kalkınmanın desteklenmesi amaçlanıyor. Protokoller ile bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik projeler, ürün tedarik çalışmaları, makale ve bildiri çalışmaları ve danışmanlık hizmetleri gibi bilimsel faaliyetler yürütülerek Düzce Üniversitesi ihtisaslaşma programının sürdürülebilir kalkınmaya destek olması hedefleniyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.