28 Mart 2024

İMERA FIRTINASINI YAĞMUR DA DURDURAMADI

Düzce’nin sadece Türkiye’de değil tüm dünyada tanınması amacıyla gerçekleştirilen ‘ Dünya Düzce Günleri’ ünlü grup İmera’nın konseri ile devam etti. İmera Düzce’de Karadeniz müziği fırtınası estirdi.

05 Ağustos 2022 Cuma 10:15
180 Okunma
İMERA FIRTINASINI YAĞMUR DA DURDURAMADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kentin ve Düzce’ye özgü ürünlerin tanıtılması amacıyla başlattığı tanıtım çalışmalarının son halkası olan Dünya Düzce Günleri’nin dördüncü gününde ünlü grup İmera Düzcelileri Karadeniz Müziği ile coşturdu.Anıtpark Meydanında gün boyunca devam eden etkinlikler geç saatlere kadar devam etti.
KÜLTÜREL VE SANATSAL EKİPLER SAHNE ALDI
İlk olarak kentin önemli gruplarından olan Düzce Abhaz Kültür Derneği bünyesinde kurulan ‘70’lik Delikanlılar’ müzik ve dans grubu alanı dolduranları coşturdu. 

Abhaz kültürünün kendine has müzik ve danslarını sergileyen grup, izleyenlerden büyük alkış aldı.
‘70’lik Delikanlılar’ ekibinden sonra sahneye çıkan Kum Sanatçısı Metin Çakar, Düzce’nin simgesi olan Efteni Gölü, Antik Tiyatro, Konuralp Bey silueti, Düzce manzarası ve Belediye logosunu yaparak sanatını sergiledi.İmera grubu öncesinde sahne alan DJ Uğur, remixlediği şarkılarla Düzcelileri coşturdu.  Düzceliler bir yandan şarkılara eşlik ederken bir yandan da horon oynadı.
 Konserin sonuna doğru bastıran yağmura rağmen şarkılarını söyleyen İmera, Düzce’deki enerji ve coşkuya hayran kaldıklarını ifade ederek yeniden geleceklerini söyledi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.