18 Nisan 2024

İKV 55 Yaşında

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yürütme Kurulu Üyesi olduğu İktisadi Kalkınma Vakfı’nın 55. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

27 Kasım 2020 Cuma 23:30
317 Okunma
İKV 55 Yaşında

Şahin mesajında; “TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile İKV Başkanımız Sayın Ayhan Zeytinoğlu’nun teşvikleri, üyelerimizin de teveccühleriyle bu dönemde yürütme kurulunda yer almaktan büyük onur duyduğum vakfımız kuruluşundan bu güne kadar; Katma Protokol müzakereleri, 1980 darbesi sonrasında kopan ilişkilerin tekrar tesis edilmesi, AT üyelik başvurusu, gümrük birliği kararı ve sonrasında adaylık ve üyelik müzakereleri sürecinde Türkiye’nin AB’ye açılan kapısı oldu.
AB’deki gelişmeleri yakından izleyip yorumladı ve Türkiye’ye etkileri konusunda öncülük yaptı. Bugün de çalışmalarını aynı kararlılık ve özveri ile sürdürmekte. AB ile ilişkiler iyiyken de, kötüyken de konjonktürel gelişmelerden etkilenmeden konuya odaklandı.
Türkiye’nin Avrupa Birliği ile ilişkiler konusundaki en önemli penceresi durumunda olan İktisadi Kalkınma Vakfı’nın 55. Kuruluş Yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.