13 Mayıs 2024

İkbal Gürpınar Düzcelilerle Buluşacak

Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Ünlü İsimlere Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor. Ünlü Yazar Ve Tv Programcısı İkbal Gürpınar 7 Haziranda Anıt Park Meydanında Düzcelilerle Bir Araya Gelecek.

05 Haziran 2018 Salı 22:41
322 Okunma
İkbal Gürpınar Düzcelilerle Buluşacak

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Ramazan ayının başlaması ile her gece dolu dolu etkinliklerle süren Ramazan etkinlikleri ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Düzcelilerin yoğun ilgi gösterdiği Ünlü Yazar ve TV Programcısı İkbal Gürpınar 7 Haziranda Anıt park da Düzcelilerle buluşacak. Sosyal medya üzerinden Düzcelilere mesaj gönderen Gürpınar Düzceliler için hazırladığı sürprizlerden bahsederek Ramazan Düzcede bir başka yaşanır. Sizin de katılımınız muhteşem oluyor, her yıl. Yine Allah nasip ederse 7 Haziran akşamı Anıtpark meydanında hepinizi Ramazan etkinliklerine davet ediyoruz, görüşmek üzere. Bu arada size sürprizim var. Sürpriz hediye paketleri hazırladık. Onları da etkinliğimize gelen hanımefendilere dağıtacağız dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.