2 Mayıs 2024

Hisarcıklıoğlu’ndan Tebrik Ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’de ilk kez C Sınıfı Oda konumundan A Sınıfı oda konumuna geçiş yapmamız dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Şahin’i ziyaret ederek tebrik etti. Hisarcıklıoğlu, program dahilinde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü de makamında ziyaret etti.

12 Şubat 2021 Cuma 20:00
349 Okunma
Hisarcıklıoğlu’ndan Tebrik Ziyareti

Akreditasyon sistemindeki kriterlerin büyük çoğunluğuna uyum sağlayan, 2018 yılı itibariyle birçok reforma imza atarak odamızın C sınıfından A sınıfına taşınmasında büyük katkıları olan Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Şahin’e tebriklerini yüz yüze ileten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce’nin her alanda örnek illerden biri olduğunu söyledi.

Ziyaret esnasında Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, üyelerimizin TOBB ve kamudan beklediği düzenlemeler konusunda da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na dosya sundu. KGF Kredilerinin ödemelerinin ötelenmesi, Özel Okulların sürdürülebilirlik sorunları ve kamudan beklentileri, Pandemi sürecinden en çok etkilenen sektörler arasında olan Restoran, Kafe ve Benzeri işletmelerin sorun ve taleplerinin yer aldığı dosyada ayrıca; İlimizi kurulması gündemde olan Gümrük Müdürlüğü konusunda gelinen son durum, Düzce’deki Turizm yatırımları ve altyapı çalışmaları, Alternatif Tarım Ürünleri ve Üniversite olan işbirlikleri ile NİSGEM çalışmaları hakkındaki raporlar da yer aldı.

Programın devamında 65. Dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevindeyken yakın temaslarda bulunduğu Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü de ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, hem Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Şahin üzerinden hem de medya unsurlarından Dr. Faruk Özlü’nün çalışmalarını yakinen takip ettiğini belirterek, zorlu görevinde kendisine başarılar diledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.