19 Mayıs 2024

HERŞEY ‘TEMİZ ŞEHİR DÜZCE’ İÇİN

Düzce Belediyesi ile Düzce Valiliği tarafından ‘Temiz Şehir Düzce’ çalışmaları çerçevesinde sıfır atık konusunda toplumsal farkındalık oluşturulabilmesi amacıyla 2 gün sürecek Dünya Çevre Haftası etkinlikleri düzenleniyor

02 Haziran 2023 Cuma 20:45
173 Okunma
HERŞEY ‘TEMİZ ŞEHİR DÜZCE’ İÇİN

Düzce Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir Düzce için tüm birimleriyle mücadele etmeye, toplum nezdinde 7'den 70'e farkındalık oluşturmaya yönelik projeler üretmeye devam ediyor. 
Bu doğrultu da hareket eden Düzce Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü, Düzce Valiliği ile birlikte Dünya Çevre Haftası etkinliklerini Düzcelilerle buluşturmak için hazırlıklarını tamamladı.  
4 Haziran Pazar günü başlayacak etkinliklerin ilk gününde bu yıl 4 Haziran Pazar günü başlayacak etkinliklerin ilk gününde bu yıl 8’ncisi düzenlenecek olan Bisiklet Baharı etkinliği gerçekleştirilecek. Belediye Meydanında toplanılmasının ardından saat 17.00 itibariyle başlayacak etkinlik ile sağlıklı ve temiz Düzce vurgusu yapılacak.
Etkinlikler, 5 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü ile son bulacak. Saat 13.00 da belediye meydanında toplanılmasının ardından Anıtpark’ta son bulacak yürüyüşle, Sıfır atık ve Temiz Şehir Düzce farkındalığı tüm Düzcelilerle paylaşılacak.
Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü, 3 gün olarak kamuoyu ile paylaşılan etkinliklerin ilk günü planlanan Plogging etkinliğinin hava muhalefeti yaşanacak olmasından ötürü ileri bir tarihe ertelendiğini paylaştı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.