13 Mayıs 2024

Hayrullah Altay 10. Sanat Yılı Sergisini Açtı

Düzce Belediyesi Ogün Danış Sergi Salonu Hat Sanatının Ustası Hayrullah Altayın 10uncu Sanat Yılı Dolayısıyla Hazırladığı Eserlere Ev Sahipliği Yapıyor.

07 Haziran 2018 Perşembe 14:20
346 Okunma
Hayrullah Altay 10. Sanat Yılı Sergisini Açtı

Düzce Belediyesi sanata ve sanatçıya verdiği değer doğrultusunda bünyesinde bulunan salonda eserleri sanatseverlerle buluşturuyor. Hat sanatında 10uncu yılını dolduran usta Hattat Hayrullah Altayın 60 parçadan oluşan sergisi Ogün Danış Sergi Salonunda kapılarını açtı.

Ramazan ayında açılan ilk sergi olması ve sanatçının kariyerindeki 28inci sergisi olması dolayısıyla dikkat çeken serginin açılışını Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay yaptı. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşirin de ziyaret ettiği sergi 10 Haziran tarihine kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.