14 Mayıs 2024

HAYIR VE İYİLİKLERİN ARTTIĞI GECE

Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç ayların ilki olan, Recep ayının müjdecisi Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

26 Ocak 2023 Perşembe 11:30
122 Okunma
HAYIR VE İYİLİKLERİN ARTTIĞI GECE

Üç aylar, dinî duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir mevsimdir.
Bu mübarek geceler, müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan, manevi duygularımızın zirveye ulaştığı,  ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olunan, huzur ve sürura kavuştuğumuz müstesna zaman dilimleridir. Bu önemli geceleri, kalplerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmek için güzel bir fırsata dönüştürdüğümüz, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı artırdığımız ve doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde hakkıyla eda etmiş oluruz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Düzceli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı can-ı gönülden diliyorum.
Murat Caymaz
Deva Partisi Düzce İl Başkanı 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.