7 Mayıs 2024

“HALKIN İRADESİ SANDIĞA TECELLİ EDECEKTİR”

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin hayırlı olması dilekleri ile oyunu seçim bölgesi olan Yahyalar Mahallesinde kullandı. Kuşçuoğlu, “Hayırlısıyla halkın iradesi sandığa tecelli edecektir” dedi.

14 Mayıs 2023 Pazar 16:00
99 Okunma
“HALKIN İRADESİ SANDIĞA TECELLİ EDECEKTİR”

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Milletvekili adayları Ercan Öztürk ile Hakan Kuşçuoğlu ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte seçim bölgesi Yahyalar Mahallesi İlköğretim okulunda  1364 no’lu sandıkta oyunu kullandı.
Kuşçuoğlu, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, vatandaş olarak görevlerini yerine getirdiklerini dile getirerek “Hayırlısıyla halkın iradesi sandığa yansıyaçak.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.