28 Nisan 2024

HALK EKMEK 4 NOKTADA HİZMET VERİYOR

Düzce Belediyesi tarafından kentin 4 noktasında oluşturulan Halk Ekmek satış noktaları faaliyete başladı. Düzceliler 4 ayrı noktada kurulan Halk Ekmek Büfelerinden ekmeği 3 liradan alabilecek.

02 Eylül 2022 Cuma 21:00
150 Okunma
HALK EKMEK 4 NOKTADA HİZMET VERİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle ile Düzce Fırıncılar Pastaneciler Tatlıcılar ve Börekçiler ve Sanatkârlar Odasıyla işbirliği yapılarak açılan Halk Ekmek satışlarına başladı. Şehrin dört noktasındaki satış noktalarında ekmek 3 liradan vatandaşlara ulaşıyor.  
Halk ekmek satışları 07.00-10.00 ile 16.00-19.00 saatleri arasında yapılıyor.

Halk Ekmek; Camikebir mahallesi film platosu önü, Hamidiye mahallesi 60 Evler üst geçit yanı, Bahçeşehir Güzelbahçe Telekom karşısı ve Konuralp Şehit Murat Demir Mahalle muhtarlığı önünde kurulan büfelerde 3 Liradan satışa sunuluyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.