15 Mayıs 2024

Güreşlere 32 Başpehlivan Katılıyor

Bu Yıl 12incisi Düzenlenen geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerine 32 Başpehlivan Katılıyor.

20 Temmuz 2018 Cuma 09:59
444 Okunma
Güreşlere 32 Başpehlivan Katılıyor

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen "Düzce Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri" için 20 Temmuz Cuma Günü saat 13:30'da (Cuma namazı çıkışı) belediye önünden Anıt Park'a Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, güreşçiler ve cazgırların da katılımıyla kortej yürüyüşü düzenlenecektir. Yürüyüşte vatandaşlara, güreşe davet etmek üzere mumlar dağıtılacaktır.
Düzce Belediyesi tarafından her yıl yoğun bir katılımla düzenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl da Kalıcı Konutlar Bölgesi Anıt Meydanda inşa edilen Çolak İsmail Atay Er Meydanında yapılacak.
32 Başpehlivanın katılacağı ve bu yıl 12nci kez düzenlenen yağlı güreşlerde birbirinden iddialı güreşçiler kozlarını paylaşacak. Düzce Belediyesi Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü sporcularının da hünerlerini sergileyeceği etkinlik 21 Temmuz Cumartesi Günü saat 10:00da düzenlenecek törenle başlayacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.