19 Nisan 2024

GÖSTERİŞLİ VEFA DESTEK GRUBU ÇALIŞMALARINA KATILDI

Düzce Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, koronovirüs tedbirleri kapsamında Düzce’de faaliyete geçirilen "Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek yürütülen çalışmalara destek sağladı.

27 Mart 2020 Cuma 20:15
446 Okunma
GÖSTERİŞLİ VEFA DESTEK GRUBU ÇALIŞMALARINA KATILDI

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Göşterişli, İçişleri Bakanlığı’nın 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama getirilmesinin ardından oluşturulan ”Vefa Sosyal Destek Grubu” çalışmalarına katılım sağladı. 

Bu kapsamda 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Gösterişli, gelen yardım talepleri için arayan vatandaşların telefonlarına bakarak, aldığı siparişleri kendisi teslim etti. 
Görevli personellere de yerli sabun hediye eden Hüdaver Göşterişli, Vatandaşlarımızın sağlığını korumaktan başka bir önceliğimiz yok.  

Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.