20 Mayıs 2024

Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nda Turizm Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Aşçılık ve Turizm Programları tarafından, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

09 Mayıs 2024 Perşembe 16:45
43 Okunma
Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nda Turizm Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

Programa ayrıca; Düzce Vali Yardımcısı Haluk Çakmak, Gölyaka Kaymakamı Selver Esra Arık, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztürk, Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kazım Özkan Ertürk ile il protokolü ve davetli konuklar katıldı.
Programda Düzce Valisi Selçuk Aslan ve Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, bölüm öğrencilerinin ders kapsamında yaptığı uygulamaların yer aldığı sergiyi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı


Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.