29 Mart 2024

GİDİLMEDİK KÖY,SIKILMADIK EL BIRAKILMIYACAK

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyeti bugün Gölyaka’nın köylerini gezerek vatandaşın sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

10 Ağustos 2022 Çarşamba 13:30
183 Okunma
GİDİLMEDİK KÖY,SIKILMADIK EL BIRAKILMIYACAK

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyeti Gölyaka’nın köylerini gezdi. 
Düzenlenen programda köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet sıkıntı ve talepleri yerinde tespit etti.
Gölyaka ilçesi ziyaretine AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Yılmaz Kubilay, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, İl Yönetim Kurulu Üyleri, AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Keleş ile Fazlı Koç ve Parti üyeleri katıldı. 

Hamamüstü Köy’ünde açıklama yapan İl Başkanı Keskin, “Bugün Gölyaka İlçemizdeyiz. 
81 İlde Cumhurbaşkanımızın talimatıyla tüm teşkilatlarımız köylerimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi gezmeye devam ediyoruz. 
Bugün de Milletvekilimiz Fahri Çakır’la beraber, Kadın Kolları İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Gölyaka’dayız. 
Köyleri dolaşıyoruz, halkımızla dertleşiyoruz. 2001 Yılından beri bu yolda yorulmadan devam ediyoruz. 
Burada gördüğümüz vatandaşlarımızın eksiklerini, vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alıyoruz. 
Onlarla ilgili çalışmalar tüm birimlerimiz tarafından yapılıyor ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgiyi, Cumhurbaşkanımıza olan özlemi, burada AK Partiye olan teveccühü tüm Gölyaka’da tüm ilde görmek burada da mümkün. 
Dolayısıyla ben tüm muhtar arkadaşlarımıza, tüm vatandaşlarımıza İl Başkanı olarak teşkilatlarım adına çok teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum “ifadelerinde bulundu. 
Milletvekili Fahri Çakır ise yaptığı konuşmada “Bugün Gölyaka’dayız. Gölyaka’nın güzide köylerinden bir tanesi ve buradan da ileriye devam edeceğiz. İl Başkanımın da ifade ettikleri gibi AK Parti teşkilatları hiç gidilmedik köy, sıkılmadık el bırakılmayacak. 
Cumhurbaşkanımızın özel talimatıyla birlikte biz yer yatak yok, tatil yok. Şimdiye kadar da yatmak gibi bir düşüncemiz asla olmadı. 
Bu tatil zamanında da vatandaşlarımıza, komşularımıza, bil hassa yüksek köylerimiz olmak kaydıyla geziyoruz. 
Tam da fındık zamanı, çok da güzel fındık fiyatının alındığı, özellikle fındık üreticilerimizin olduğu köylere bizzat gidip ellerini sıkıp, bir bardak çaylarını içmek noktasında teşkilatımızla birlikte programımızı sürdürüyoruz. 
Tabi ki İl Başkanımız başta olmak üzere, Düzce il teşkilatı, kadın kolları başkanımız, gençlik kolu başkanımız, il genel meclis üyelerimiz, ilçe başkanımızla birlikte, bu seyahatleri, bu ziyaretleri sürdürüyoruz. Son derece güzel tepkiler alıyoruz. 
Yapılanında yapılmayanında AK Parti olduğunu özellikle köylü vatandaşlarımızdan, yurttaşlarımızdan duyduğumuzda bundan büyük keyif alıyoruz. Dolayısıyla sorumluluk bizde, yaptığımızın teşekkür, yapılamayanların talebi bizi oldukça memnun ediyor. 
Ancak her şeyin tas tamam olmadığı ama birçok şeyin tamamlandığı, memnuniyetin kahır ekseriyette yüksek derece olduğu köylerimizde olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu nedenle bize iştirak eden, katılan bütün bu hizmetleri takdir eden vatandaşlarımıza özellikle bir kere daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.