28 Nisan 2024

Gerekli Hukuki Sürecin Başlatıldığını Bildirdi

Düzce'nin inşaat sektöründe önde gelen firmalarından Usta Kardeşler, basında firmaları hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek gerekli hukuki sürecin başlatıldığını bildirdi.

01 Eylül 2022 Perşembe 21:00
175 Okunma
Gerekli Hukuki Sürecin Başlatıldığını Bildirdi

Firmadan yapılan yazılı açıklamada, söz konusu haberlerin firmanın ticari itibarını sarsmak ve karalamak amacıyla yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, söz konusu paylaşımların gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak hukuki sürecin başlatılması için başvuru yapıldığı kaydedildi.
Paylaşımların bir kısmının Usta Kardeşler tarafından inşa edilmeyen yapılara ilişkin olduğu aktarılan açıklamada, “Bir kısım paylaşımlar ise müşterimiz ile çözüme kavuşturduğumuz 2016 tarihli soruna ilişkindir. 
Söz konusu haber sitesi paylaşımı habercilik ilkeleriyle bağdaşmayan, toplumun bilgilendirilmesi amacına hizmet etmeyen, güncel olmayan, tamamen Usta Kardeşler Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti'nin aleyhinde, ticari itibarını ve güvenini sarsmak ve karalamak amacıyla hareket etmiştir” ifadesi kullanıldı.
Açıklamada ayrıca firmanın kurulduğu günden bugüne kadar Düzce'de yaşayan vatandaşlar için güvenle oturabilecekleri konutları inşa etme misyonu ve vizyonuyla hareket ettiği ifade edildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.