11 Mayıs 2024

GELECEĞİN YILDIZLARI KUPALARINI ALDI

2022-2023 futbol sezonu İhsan Çetin U-14 ligi Düzce Ayyıldızspor şampiyonluk kupasını aldı.

14 Ocak 2023 Cumartesi 21:00
207 Okunma
GELECEĞİN YILDIZLARI KUPALARINI ALDI

10 takımın 2 grupta oynanan karşılaşmalar sonrasına gruplarında ilk 3 sırayı alarak play-oof grubunda yer alan 6 takımın tek devreli lig usulü oynadığı karşılaşmalar sonrasında U-14 ligi şampiyonu olan Düzce Ayyıldız spor'un ,ligi 2.sırada tamamlayan Cumayeri Belediyespor,3.sırada tamamlayan Beyköy Belediyespor takımlarının kupalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa yazıcıdan aldı.

Müdür Yazıcı ligi ilk 4.sırada tamamlayan geleceğin milli sporcu adaylarına bir ay Yüzme havuzundan ve fitnes salonundan ücretsiz yararlanma ödülü verdi.

Geleceğin yıldızlarını kupa töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa yazıcı,ASKF Başkanı Erkan Yılmaz,Futbol İl Temsilcisi Gökhan Karadağ,TUFAT Şube Başkanı Şeps Murat Şaabe,sporcuların anne babaları hazır bulundu.

Düzce ASKF.Başkanı Erkan Yılmaz Kupa töreninde yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa yazıcı desteklerinden dolayı teşekkür ederken,İlimizi  U-14 -Türkiye şampiyonasında temsil edecek Düzce Ayyıldızspor takımı futbolcularına teknik ekibine başarılar diledi.
Haber/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.