24 Nisan 2024

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere, Tüm Öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü’nü Kutluyor, Bu Kutsal Meslek Uğruna Şehit Düşen Eğitim Neferlerimizi Rahmetle Anıyoruz.

Her daim büyük bir sabır, istek ve azimle mesleğini icra eden öğretmenlerimiz, cehaletin karanlığına bir güneş gibi doğarak; çevremizi saran olumsuzlukları, vesveseleri, dedikoduları, hurafeleri dağıtır ve doğruyu daha net görmemizi sağlar.

23 Kasım 2020 Pazartesi 23:15
321 Okunma
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere, Tüm Öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü’nü Kutluyor, Bu Kutsal Meslek Uğruna Şehit Düşen Eğitim Neferlerimizi Rahmetle Anıyoruz.

Öğretmenlerimiz, ülkemizin her yerinde görev alarak, gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarla ülkemize; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirmektedir. Eğitimin ve öğretimin önemini her koşulda dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ordularımızın kazandığı zafer, sizin eğitim ordularınız için yol açtı. Gerçek zaferi siz, öğretmenler kazanacaksınız.” diyerek öğretmenlerin, bağımsız bir ülkenin geleceği için ne denli önemli olduğunu vurgulamıştır.
Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır olan bir mesleği icra eden öğretmenlerimiz, öğrettiğinden ziyade, yetiştiren, eğiten, terbiye eden, öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve onlara vizyon aşılayan kişilerdir. 
Düzce Üniversitesi olarak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize; bilgiyi, erdemi ve tüm insani değerleri öğreten ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında büyük rol oynayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü’nü kutluyor, bu kutsal meslek uğruna şehit düşen eğitim neferlerimizi rahmetle anıyoruz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.