10 Mayıs 2024

“GAZETECİLİK MESLEĞİ ONURLU MESLEKTİR”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

09 Ocak 2024 Salı 20:15
108 Okunma
“GAZETECİLİK MESLEĞİ ONURLU MESLEKTİR”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ülkemizde kabul edilen yasa dolayısıyla 1962 yılından bu yana kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özlü, onurlu meslek olarak nitelediği basın çalışanları ve gazetecilerin hayatın olağan akışındaki öneminden bahsetti.
Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi:“10 Ocak 1961’de ülkemizde yürürlüğe giren 212 sayılı Fikir İşçileri Kanunu sayesinde meslek tanımları yapılan, özlük haklarına kavuşan,vatandaşların bilgilendirilmesini kendilerine meslek edinmiş gazeteci ve yazarlar yaşamın olağan akışında en önemli rollerden birine sahiptir.
Onurları, fedakarlıkları ve çoğu zaman sosyal yaşamlarından izole bir şekilde gönüllerinden gelen bu zorlu mesleği icra eden ajans muhabiri,yerel ve ulusal basın mensubu kardeşlerimiz, aslında bizim söylemek istediklerimizi hedef kitlelere ileten bir paratoner gibidir. Meslek etiğine bağlı, doğru bilgiyi aktarmak üzere çalışan gazeteciler,muhabirler ve yazarların önemini bizlerin nezdinde anlatmak mümkün olmasa da çalışmalarına her alanda şahit olduğumuz en yakın çalışma arkadaşlarımızı Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kez daha tebrik ediyorum. Zorlu şartlarda kendini kanıtlamış, mesleğine aşık, çalışma prensibini tarafsız ve adil belirlemiş her bir arkadaşımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.