26 Nisan 2024

FUTBOL,BASKETBOL VE VOLEYBOL LİGLERİ ERTELENDİ.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Federasyon Başkanlarının bir araya geldiği toplantıda liglerin etelendiği açıklandı.

19 Mart 2020 Perşembe 18:15
514 Okunma
FUTBOL,BASKETBOL VE VOLEYBOL LİGLERİ ERTELENDİ.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun futbol, basketbol ve voleybol federasyon başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda  liglerin ertelendiği  açıklandı.
TFF Başkanı Nihat Özdemir, henüz tarihlerin belirlenmediğine dikkat çekerken, nisan sonuna kadar maçların başlanmasının beklenmediğini belirtti.     
Türkiye Futbol Federasyonu,Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yapılan toplantıda erteleme konusunu değerlendirmeye sundu. 
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ,kulüplerin isteğinin erteleme yönünde olduğunu aktardığı toplantıda , liglerin ertelenmesi kararı çıktı.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.