13 Mayıs 2024

FUNNY ŞİRKETLER GRUBU SOSYAL ETKİNLİKLERE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ülke genelinde ve Düzce'de oluşturduğu yatırımlarla ülke insanlarına iş sağlayan iş insanı Muzaffer Leblebici, iş dünyası dışında da sosyal etkinliklere desteklerini sürdürüyor.

26 Aralık 2023 Salı 10:15
229 Okunma
FUNNY ŞİRKETLER GRUBU SOSYAL ETKİNLİKLERE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi destekleriyle düzenlenen, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dok.Nedim Sözbir'in düzenleme kurulu başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen MAHREMİYETİN Dönüşümü Çalıştayına da kurucusu olduğu FUNNY Şirketler Grubu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak destek vererek sosyal etkinliklere desteğini sürdürmeye devam etti.

Düzce Üniversitesi Cumhuriyet salonunda gerçekleştirilen MAHREMİYETİN Dönüşümü çalıştayına FUNNY Şirketler Grubu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı Muhammet Agah Leblebici'ye çalıştaya verdiği desteklerinden dolayı Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dok.Nedim Sözbir plaket takdim etti.
Haber/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.