7 Mayıs 2024

Fitne Tohumları Partimize Zarar Veremez

Bazı basın organlarında Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Milletvekilimiz Ayşe Keşir arasında problem varmış gibi lanse edilen haberler neticesinde İl Başkanı Hikmet Keskin yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

04 Ekim 2018 Perşembe 17:34
404 Okunma
Fitne Tohumları Partimize Zarar Veremez

2015 yılında İl Başkanlığı görevine başladığım günden beri Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve teşkilatlarımızın tüm mensupları ile büyük bir uyumla, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Bizim önceliğimiz Düzcemize en iyi şekilde hizmet etmektir. Ak Partinin değerlerinde yol arkadaşlığı ve ekip ruhu ile çalışmak her zaman ilk sıralarda olmuştur.
Ak Parti davasının mefküresinde dava arkadaşına çelme takmak, arkasından iş çevirmek gibi davranışlar kabul görmemiştir.
Bu minvalde çıkan haberler teşkilatımızın içine atılmak istenilen fitne tohumlarıdır ki,bu hiç bir zaman karşılık görmeyecektir.
Düzcemizin ablası dediğimiz, yol arkadaşlığı yapmaktan her zaman şeref duyduğumuz Sayın Milletvekilimize ithaf edilen bu haberleri eshefle kınıyoruz. Milletvekillerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları bundan önce olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Ak Partide siyasetin kişilerin ikbal kaygıları ile değil, milletimize hizmet derdi ile yapıldığını anlayaman bazı çevrelerin attıkları bu fitne tohumlarının Partimize zarar veremeyeceğini tekrardan hep birlikte göreceğiz ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.