13 Mayıs 2024

FİLİSTİNE DESTEK İÇİN BİNLERCE DÜZCELİ ANITPARK'A YÜRÜDÜ...

İsrail'in Filistin'e yönelik devam eden saldırıları nedeniyle Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek ve Filistinlilere destek olmak amacıyla Düzce’de ‘Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi’ düzenlendi.

23 Aralık 2023 Cumartesi 20:45
124 Okunma
FİLİSTİNE DESTEK İÇİN BİNLERCE DÜZCELİ ANITPARK'A YÜRÜDÜ...

Düzce’de İsrail'in Filistin'e yönelik insanlık dışı saldırıları nedeniyle Gazze'de yaşanan drama dikkat çekmek ve Filistin halkına destek amacıyla 
‘Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi’ düzenlendi.

Cedidiye Meydanı’nda başlayan yürüyüş korteji ellerindeki Türk ve Filistin bayrakları ile sloganlar atarak Filistin halkına destek verdi.
İsrail’e ise öfke yağdıran aralarında çocukların da bulunduğu kalabalık, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında Anıtpark Meydanı’na yürüdü.

Anıtpark Meydanı’na kanlı kefene sarılmış çocuk maketleri, çocuk ayakkabıları ve oyuncaklar bırakan kalabalık, sloganlar atarak, Siyonist İsrail’e tepki yağdırdı. 
Kalabalıkta bulunan çocuklar, yaptıkları açıklamalar ve okudukları şiirlerle, Filistinli çocuklara destek verdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.