3 Mayıs 2024

FİKRET ALBAYRAK ''ÖNCE BELEDİYEYİ,SONRA AKÇAKOCA'YI KURTARACAĞIZ''

Akçakoca CHP ,31 Mart Yerel seçimlerine ön seçimle giden örgütlerden biri olurken, açık ara farkla seçilen isim ise Fikret Albayrak olmuştu. Akçakoca'nın güçlü ismi Albayrak'a ,saha çalışmalarında ilginin yoğun olduğu gözlemlenirken, sokaktaki seçmen "Seni yeniden başkan yapacağız " diyerek ses yükseltti.

01 Şubat 2024 Perşembe 10:15
76 Okunma
FİKRET ALBAYRAK ''ÖNCE BELEDİYEYİ,SONRA AKÇAKOCA'YI KURTARACAĞIZ''

"Sabret Geliyor Fikret" sloganı ile Akçakoca sokaklarını karış karış gezen Albayrak davet edildiği programlara yetişmeye çalışırken,bu gün katıldığı bir programda şu ifadelere yer verdi.

"Şu anda belediye hizmetlerinde büyük aksamalar söz konusu.Kenti bıraktığım yere geri götürmek için ilk bir yılda,işinin ehli yönetici ekiplerle durmadan çalışacağız.Geçmişte acemi halimizle radikal projelere imza attık ,şimdi neler yapacağız siz hayal edin.

Sahipsiz kalan kentimizi tekrardan sahipli  hale getireceğim.Yani önce belediyeyi sonra Akçakoca'yı kurtaracağım.

"Sizi çok özledik" sloganları eşliğinde Akçakoca sokaklarını arşınlayan  Albayrak ''Merak etmeyin,kaldığımız yerden devam edeceğiz'' diyerek ziyaretlerine son hız devam etti.

Öte yandan Fikret Albayrak'ı seçim gezilerinde CHP Düzce Belediye Başkan A.Adayı Rıdvan Bilgin'de yalnız bırakmadı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.