28 Nisan 2024

FENER ALAYI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

CHP Düzce Teşkilatları tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye meydanında başlayan fener alayı, İstanbul Caddesi üzerinden devam ederek Anıtpark Meydanı’nda sona erdi.

31 Ağustos 2022 Çarşamba 20:15
148 Okunma
FENER ALAYI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, Merkez İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı ve Kadın Kolları Başkanı Jale Uzunhasan alayın en ön safında yer alırken, 7’den 70’e çok sayıda kişinin katıldığı fener alayı renkli görüntülere sahne oldu.

Fener alayına ellerindeki Türk bayrakları ve fenerlerle katılan, dev bir Türk bayrağı ve Atatürk posteri de taşıyan Düzceli vatandaşlar, çalınan marşlar eşliğinde coşku ile yürüdüler.

Anıtpark Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çalan marş ve şarkılara eşlik eden Düzceliler, yaklaşık 1 saat süren etkinliğin sonunda dağıldı. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.