6 Mayıs 2024

Fahri Çakırın Acı Günü

Fahri Çakır ın 71 Yaşındaki Ablası Fatma Çakır, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti. Merhume Çakır Düzenlenen Cenaze Töreninin Ardından Toprağa Verildi.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 20:27
417 Okunma
Fahri Çakırın Acı Günü

AK Parti 27.Dönem Milletvekili Fahri Çakırın acı günü Çakırın 71 yaşındaki ablası Fatma Çakır hayatını kaybetti. Merhume Çakırın kanser tedavisi gördüğü ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğu öğrenildi. Merhume Gümüşova Fatih Mahallesindeki evinden alınarak Fatih Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cumayeri Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi. Çakır ailesini bu acı gününde, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve parti yönetim kurulu üyeleri, AK Parti eski milletvekilleri Fevai Arslan ve Metin Kaşıkoğlu, İl Genel Meclis üyeleri eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.