2 Mayıs 2024

Eski Başkan Keleş’in Evlat Acısı!

Düzce eski Belediye Başkanı vefat etti. Rahatsızlanarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Keleş, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

01 Kasım 2019 Cuma 00:30
591 Okunma
Eski    Başkan Keleş’in  Evlat   Acısı!

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve eşi Gönül Keleş’in engelli oğulları Hakan Keleş rahatsızlanarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz yıllarda ameliyat olan Hakan Keleş'i hayatta tutunmak için doktorlar dakikalarla yarıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Keleş'i hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yapıldı ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen Hakan Keleş yaşama veda etti. Hakan Keleş'in hastaneye kaldırıldığı haberinin duyulması üzerine Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne akın eden ailenin yakınları, Başkan Keleş ve eşini bu zor günlerinde yalnız bırakmadı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.