8 Mayıs 2024

Erdoğan Bıyık Özel Gereksinimli Gençlerle Piknikte Bir Araya Geldi

Yönetim Kurulu Başkanımız Erdoğan Bıyık, Engelliler Haftası dolayısıyla Düzce Belediyesi tarafından Gölyaka Kültür Parkta düzenlenen ve ev sahipliğini Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yaptığı piknik etkinliğine katılım sağladı.

16 Mayıs 2023 Salı 19:15
91 Okunma
Erdoğan Bıyık Özel Gereksinimli Gençlerle Piknikte Bir Araya Geldi

Etkinlikte özel gereksinimli çocuklarla yakından ilgilenen Yönetim Kurulu Başkanımız Erdoğan Bıyık,“Neşe dolu, hayat dolu gençlerimizle bizleri bu güzel etkinlikte bir araya getiren ve bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ediyoruz.

Özel gereksinimli evlatlarımızın sosyal hayatın içinde olmasını, kendilerinin sosyal hayatta başkasına ihtiyaç duymadan var olabilmelerini önemli buluyoruz.

Katkılarından ve katılımlarından dolayı tüm özel gereksinimli gençlerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.