17 Mayıs 2024

Erdoğan Bıyık, Düzce Ulaşım Master Planı Lansman Toplantısına Katıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan Düzce Ulaşım Master Planı lansman toplantısına katıldı.

08 Mart 2023 Çarşamba 11:30
99 Okunma
Erdoğan Bıyık, Düzce Ulaşım Master Planı Lansman Toplantısına Katıldı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen lansman toplantısına Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Erdoğan Bıyık’ın yanı sıra Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl Temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri katıldı. 
Lansman Toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kentin göç alan ve nüfusu artan bir il konumunda olduğuna işaret ederek, Düzcelilerin güvenle ve huzurla ulaşımlarını sağlayabilmeleri adına bu plana ihtiyaç duyduklarını, planlama sürecinin 3 yıl sürdüğünü ifade etti. 
Düzce Ulaşım Master Planı toplantısında söz alan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Düzcemiz büyük metropol kentlerin tam ortasında, her geçen gün büyüyen ve büyüme potansiyeli yükselen bir il konumunda. Gelişimin bir parçası olarak da nüfusumuz her geçen gün artmakta, bu artış da ulaşım konusunda yeni ihtiyaçlar oluşturmakta. 
Bu kapsamda; Düzce Belediyemiz tarafından oluşturulan ulaşım master planı sayesinde ilimizin 2035 yılına kadar olan ulaşım planlaması yapılmış olacak. 
Belediyemizin gerçekleştirmiş olduğu ön çalışmalar, anketler ve diğer hazırlıklarla yeni yollar, kavşaklar, geçitler planlanıyor, ayrıca mevcut yolların kullanım oranları, acil müdahale gerektiren konular saptanmış ve bugün tüm bu master plan kamuoyu ile paylaşılacaktır. 
Master planın hazırlanmasında emeği geçen başta sayın bakanımız Dr. Faruk Özlü olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ederiz”
Master Plan Lansman Toplantısı, master planı gerçekleştiren akademik ekibin teknik sunumu ile tamamlandı.
 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.