29 Nisan 2024

Engelsiz Yaşam Projesi Amacına Ulaştı

DÜSED ve Yeşil Düzce Uygulama Okulu ortaklığında Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü desteği ile hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen "Engelsiz ve Bağımsız Yaşamlar Projesi" kapanış toplantısı yapıldı.

12 Haziran 2019 Çarşamba 15:00
426 Okunma
Engelsiz Yaşam Projesi Amacına Ulaştı

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün desteği ile hazırlanan ve 14-30 yaş arası 20 özel bireyin dahil edildiği projenin kapanış toplantısı özel bir organizasyonla yapıldı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli’ nin katıldığı toplantıda gençleri Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk, Beyaz ay Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi ve Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yunus Karaman da yalnız bırakmadı.

Etkinlikte konuşma yapan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, özel bireylere yönelik yapılan güzel çalışmalardan söz ederek “31 Mart seçimlerinin ardından göreve başladığımızda çok şaşırdık. Düzce’de çok güzel işler yapılıyormuş, biz bunları işin içine girdiğimiz zaman gördük. Bu işlere destek veren emeği geçen tüm arkadaşlarımıza kalbi teşekkürlerimi iletmek istiyorum” dedi. Toplantıda projenin içeriği ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı ve yaklaşık bir yıl boyunca devam eden etkinlikler kapsamında gençler için, havuz, hamam gibi sosyal aktiviteler düzenlendiği belirtildi.

Özel bireylerin sosyal aktiviteler ile engelleri ile başa çıkması konusunda desteklenmesi amacına ulaşıldığı ifade edilen açıklama sonunda projeye dahil olan 20 özel birey gönüllerince eğlendi. Benzer sosyal sorumluluk projelerinin  gelecek dönemde de devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.