29 Mart 2024

Ekonomi Kadın Gücü Olmadan Düşünülemez

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Kasım 2020 Perşembe 23:15
307 Okunma
Ekonomi Kadın Gücü Olmadan Düşünülemez

Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kadınlarımızın ekonomiye katılımı, kritik ekonomik dönemler geçirdiğimiz bu günlerde daha da önem kazanıyor. Muasır medeniyetlerin en önemli güçlerinden biri kadınların ekonomiye kazandırılmasıdır. Türk-İslam toplumlarından bugüne kadar her daim baş tacı edilen kadınlarımız özellikle son yıllarda ekonomi ve siyaset arenasında daha çok sahne almaya, daha sıkı görev ve misyonlar edinmeye başlamışlardır. Ekonomiye yön veren kadınlarımız hem ülke gelişimine, hem de bireysel olarak katma değer sağlamaya devam etmektedir. Bu vesile ile 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler gününü kutluyor, sınai ve ticari hayatlarımızın kadın kahramanlarına teşekkürlerimi sunuyorum”

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.