14 Mayıs 2024

Eda Kahveci Türkiye Şampiyonu

İzmir De Yapılan Minikler Judo Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Eda Kahveci Şampiyon Oldu. Eda Kahveci Türkiye Şampiyonu

20 Temmuz 2018 Cuma 10:02
689 Okunma
Eda Kahveci Türkiye Şampiyonu

Türkiye Judo Federasyonu ve Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Minikler Judo Türkiye Şampiyonası Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda gerçekleşti. Üç günlük dev organizasyonda 62 ilden 1030 sporcu, madalya için mindere çıktı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Nermin Alayıldız önderliğinde müsabakalara katılan ilimiz minik judocularından Eda Kahveci 26 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak bizlere gurur yaşattı.

Minik judocu Eda Kahveci, Türkiye Şampiyonu olduğum için çok mutluyum. Benim bu başarımda çok büyük emeği olan hocam Nermin Alayıldıza teşekkür ediyorum. İlimizi başarılı bir şekilde temsil etmek için çalışmalarıma devam edeceğim. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.