26 Nisan 2024

Ecre Milli Takım Kampında

Judo Ümitler Türkiye Şampiyonu olan ilimiz sporcusu Ecre Alayıldız, Ümitler Avrupa Kupası için Antalya’ya milli takım kampına katıldı.

05 Şubat 2020 Çarşamba 20:15
630 Okunma
Ecre  Milli  Takım   Kampında

2020 yılı Türkiye Judo Federasyonu Ümitler Türkiye Şampiyonu olan ilimiz sporcusu Ecre Alayıldız, Mart ayının ilk haftasında yapılacak olan Ümitler Avrupa Kupası hazırlıkları için Antalya’ya milli takım kampına gitti.
Milli takım kampı öncesi Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’yı Judo Antrenörleri Nermin Alayıldız ve Ayhan Alayıldız ile birlikte ziyaret eden milli sporcu Alayıldız, ardından kampa katılmak üzere yola çıktı.
İl Müdürü Yazıcı, başarılı sporcu Ecre Alayıldız’a hediye takdim etti ve onlarla gurur duyduğunu her zaman destek vereceğini söyledi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.