3 Mayıs 2024

DÜZCE'YE UYUŞTURUCU MADDE GETİREN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada Düzce’ye uyuşturucu madde getiren 2 kişi tutuklandı. Şahısların üzerlerinde ve araçlarında uyuşturucu madde ele geçirildi.

05 Nisan 2024 Cuma 13:15
39 Okunma
DÜZCE'YE UYUŞTURUCU MADDE GETİREN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbaret Şube Müdürlüğü müşterek olarak yapılan çalışmalarda, şehir dışından Düzce’ye uyuşturucu madde getireceği tespit edilen O.K. ve F.Ö. isimli şüpheli şahıslar yakalandı. 

Şahısların üzerlerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada 1 parça halinde 170 gram metamfetamin, 3,5 gram Bonzai maddesi ele geçirildi. Şüphelilerden birinin sorgu sırasında 100 gram metafetami çıkararak Sulh Ceza Mahkemesi hakimine teslim etti.
Şüpheli 2 şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.